Предыдущая публикация
Вам знадобиться:
60 гр. розм'якшеного вершкового масла
3-4 ст. л. сметани (у мене було 3)
3 ст. л. цукру
2 ч. ложки какао (несолодкого)
1 ст. л. свіжозавареного і охладженного кави
150 г борошна
Як готувати:
1. Масло збити з цукром.
2. Додати сметану і кави, перемішати.
3. Додати борошно і какао, вимісити тісто по консистенції має бути трохи м'якше пластиліну і не липнути до рук; якщо треба, додати ще борошна).
4. Розкачуємо кульки розміром з вишню і посередині придавлюємо їх зубочисткою.
5. Викладаємо печиво на застелений пергаментом деко. Випікаємо 15 хвилин при 200С.
Смачного!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев