1️⃣ Кефирный маринад
Состав: кефир, лук, соль, черный перец, хмели-сунели.
Мясо в этом маринаде получается очень нежным, а приправы придают шашлыку головокружительный аромат.
2️⃣ Гранатовый
Состав: гранатовый сок, лук, соль, черный перец.
Делает мясо сочным и нежным благодаря кислотам в гранатовом соке и отлично подходит для говядины.
3️⃣ Майонезный
Состав: майонез, соль(по вкусу), черный перец, смесь прованских трав.
Идеально подойдет как для говядины, так и для мяса птицы.
Но самое главное для хорошего шашлыка — правильно выбранное мясо👆 Чем оно лучше, тем меньше времени нужно мариновать его, а то и вовсе можно посолить, поперчить и отправить на угли.
Рекомендуем попробовать сделать шашлык из мяса Jizzax Organic, которое является экологическим чистым и безопасным. Такое мясо не обязательно пережаривать, а можно насладиться истинным вкусом сочной говядины.
〰️〰️〰️
Kabob uchun go‘sht marinadlash ham — san'atning bir turi 😊 Agar siz hali bu ishning piri bo‘lib ulgurmagan bo‘lsangiz, unda mazali marinad retseptlarimiz sizga asqotadi👇
1️⃣ Qatiqli marinad.
Tarkibi: qatiq, piyoz, tuz, qora murch, xmeli-suneli.
Bunday usulda marinadlangan go‘sht juda yumshoq bo‘ladi, ziravorlarning xush isi esa aqlingizni oladi.
2️⃣ Anorli.
Tarkibi: anor sharbati, piyoz, tuz, qora murch.
Bu marinaddagi anor sharbati go‘shtni shirali va yumshoq bo‘lishini ta'minlaydi va mol go‘shti uchun juda mos.
3️⃣ Маyonezli.
Tarkibi: mayonez, tuz (ta'bga ko‘ra), qora murch, provans giyohlari aralashmasi.
Mol go‘shti uchun ham, parranda go‘shti uchun ham a'lo darajada mos.
Ammo kabob ko‘ngildagidek chiqishi uchun eng muhimi — go‘shtni to‘g‘ri tanlash👆 Go‘sht qanchalik yaxshi bo‘lsa, uni marinadlashga shunchalik kam vaqt ketadi, shunchaki tuz-murch sepib, pishirishni boshlab yuborsa ham bo‘laveradi.
Ekologik toza va xavfsiz Jizzax Organic go‘shtlaridan kabob tayyorlab ko‘rishni tavsiya etamiz. Bunday go‘shtni uzoq qovurib o‘tirishga hojat yo‘q, buning o‘rniga shirali mol go‘shtining asl ta'midan bahra olish mumkin.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев