Починаючи з 28.03.18 ми стали готуватися до завершення нашого капустяного експерименту .Цього дня був звільнений від снігу укритий периметр . Снігу на той час було ще досить багато . до 70 см. тож прийшлося трохи прикласти зусиль.
31 березня не дивлячись на дощову погоду було повністю звільнене укриття від снігу . Під укриттям грунт був не мерзлий . капусточка була в хорошому стані . миші відсутні . В такому стані ми все залишили на невизначений час .
Сьогодні ж 1 квітня 2018 р. ми прийняли рішення експеримент завершити . Вдень було досить тепло і під укриттям почала швидко підійматися температура . яка могла б згубно подіяти на якість продукції . капуста прекрасно збереглася . мишачі пошкодження відсутні . качани тугі свіжі і з апетитною росичкою . Результатами свого експерименту ми задоволені . Слідуючого сезону будемо також зберігати нашу капусту цією ж методикою . але вже у вдосконаленому варіанті .
Капусточка вирізана і відправлена на подальше зберігання в погреб . де на даний момент утримуємо температуру + 1* С.
#СадДляДоні
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев