ЗОЗУЛЯ
Часто зозулями нас кличуть,
Тих, хто доми своi залишив,
За те, що дiток залишили,
Й самi у вирiй полетiли...
Так, може тiльки та, казати,
Орел у кого е крилатий,
Який подбае, нагодуе,
А ii, мало що хвилюе...
Так, називають нас лиш тi,
Хто, скрути не зазнав в життi,
Хто, безтурботну мав дорогу,
Або, вiд рiдних допомогу...
А ти, одна сирiтко-пташко,
Неначе в келii монашка,
Не мала помочi iз зовнi,
Та, очi слiз ховала повнi...
Так, не хотiлось покидати,
Батькiв, дiтей та рiдну хату,
Поки страх серце розривав,
Вiдчай валiзи вже збирав...
Та, Бог про тебе не забув,
Молитву, вiн твою почув,
Та, в знак любовi та турботи,
Дав тобi гарную роботу.
Почала т
ТВОРОЖНЫЙ ТОРТ БЕЗ ВЫПЕЧКИ
Ингредиенты:
Творог — 400 Грамм
Сахар — 200 Грамм
Сметана — 400 Грамм
Масло сливочное — 150 Грамм
Печенье — 200 Грамм
Пакетик желатина — 2 Штуки
Шоколад — 100 Грамм
Сливки — 75 Миллилитров
Приготовление:
Основой торта будет крошка из печенья. Печенье измельчите в блендере. Сливочное масло растопите.
Сливочное масло хорошенько перемешайте с крошкой. В форму под торт выложите пергаментную бумагу (вырежьте по диаметру формы). Плотно утрамбовывая, выложите в форму крошку печенья, отправьте форму в холодильник для застывания основы. Пока застывает основа, подготовьте две творожные массы разного цвета. Для этого в разных мисках сначала растворите желатин. Пок