🍒 Інгредієнти:
• Сир 5% - 250 г
• Вершкове масло (розм'якшене) - 100 г
• Яйце - 1 шт
• Цукор - 100 г (70 в тісто, інше для посипання булочок)
• Борошно - 250 г
• Розпушувач - 1 ч. л. без гірки
🍒 Приготування:
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Готове тісто потрібно прибрати в холодильник на годину. Випікати при 180°, приблизно 20-30 хвилин (залежить від вашої духовки).
Всім смачного 🍒
Домашній кондитер🎂 ( https://t.me/klub_povarov )| #випічка #булочки
Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
https://pomidorka.top/pukhkyj-pyrih-z-malynoiu-chornytseiu-ta-bilym-shokoladom.html Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
https://sekretvkusa.com.ua/hachapuri-po-adzharski/ Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев