🍒 Інгредієнти:
• 350 мл. вершків 33%-35%
• 150 гр. згущеного молока
• Ванільний цукор
• Шоколад (шоколадна крихта)
🍒 Приготування:
Вершки перед збиванням охолодити (краще покласти на 30 хв. у морозилку). Добре збити. Додати згущене молоко та ванільний цукор, збивати 1 хвилину. Додати подрібнений шоколад чи шоколадну стружку (можна без неї). Розкласти масу у вафельні стаканчики та прибрати в морозилку на 5-6 годин.
Всім смачного 🍒
#десерт #морозиво
Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
https://klubpovarov.com/nezhnye-i-sladkie-zavarnye-pirozhnye-jumbriki-s-tvorozhnym-kremom.html Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
https://sekretvkusa.com.ua/bulochki-s-klubnikoj-na-sdobnom-drozhzhevom-teste-nezhnye-i-neverojatno-vkusnye/ Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
https://stranasalatov.com/bulochki-chesnochnye-uzelki-s-mocarelloj.html Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев