Удивите себя и своих близких вкусной лапшой от шеф-повара Анны Таракановой @annatarakanova.chef
Ингредиенты:
Мякоть говядины Kazbeef 200г
Бобы эдамаме METRO Chef 30г
Перец болгарский METRO Chef 30г
Чеснок METRO Chef 15г
Кукуруза замороженная METRO Chef 30г
Лапша удон METRO Chef 50г
Масло оливковое ARO 20г
Сельдерей 30г
Красный лук 80г
Соус Кисло-сладкий 50г
Соус терияки 50г
Зеленый лук (для украшения)
Соль, специи
Говядину нарезаем соломкой, маринуем в чесноке и соусе терияки. Красный лук нарезаем перьями, также нарезаем сельдерей. Обжариваем говядину, но не до полной готовности. Отдельно обжариваем лук и сельдерей, туда же добавляем болгарский перец, кукурузу и бобы эдамаме. Обжариваем вместе все овощи. К этой смеси добавляем мясо, соль, соусы кисло-сладкий и терияки. Туда же отправляем сваренный удон, все тщательно перемешиваем и можно подавать.
_____________________
Дәстүрлі удон кеспесі оның қарапайымдылығы, төмен калориялылығы және жеңіл термиялық өңделген көкөністердің көп болуына байланысты дәрумендермен байлығы үшін бағаланады. Өзіңізді және жақындарыңызды бас аспаз Тараканова Аннадан @annatarakanova.chef ұсынған дәмді кеспемен таң қалдырыңыз.
Ингредиенттер:
Сиыр жұмсақ еті Kazbeef 200г
Эдамаме бұршақтары METRO Chef 30г
Болгар бұрышы METRO Chef 30г
Сарымсақ METRO Chef 15г
Мұздатылған жүгері METRO Chef 30г
Удон кеспесі METRO Chef 50г
Зәйтүн майы ARO 20г
Балдыркөк 30г
Қызыл пияз 80г
Қышқыл-тәтті тұздық 50г
Терияки тұздығы 50г
Көк пияз (безендіру үшін)
Тұз, дәмдеуіштер
Сиыр етін ұзыншалап кесіңіз, сарымсақ пен терияки тұздығында маринадтаңыз. Қызыл пиязды қауырсын етіп тураңыз, сондай-ақ балдыркөкті тураңыз. Сиыр етін қуырыңыз, бірақ толық дайын болғанша емес. Пиязды және балдыркөкті бөлек қуырыңыз, оған болгар бұрышы, жүгері және эдамаме бұршақтарын қосыңыз. Барлық көкөністерді бірге қуырыңыз. Бұл қоспаға ет, тұз, тәтті-қышқыл және терияки тұздығын қосыңыз. Сондай-ақ пісірілген удонды оған қосамыз, бәрін жақсылап араластырыңыз және ұсынуға болады.
#metrokz #metrocomkz #скидки #бонусы
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев