Предыдущая публикация
ცომი
1 ლიტრი რძე
2 ცალი კვერცხი
მწიკვი მარილი
2 კილო ფქვილი დაახლოებით
1 კოვზი საფუარი,
რძე შევათბოთ და დავასხათ ფქვილს,შევაზილოთ კვერცხი და საფუარი,მარილი,
მოვზილოთ ელასტიურო ცომი,
დავდოთ თბილ ადგილას ასაფუებლად,
კრემი
1 ლიტრი წყალი
1,5 ჭქ,ფქვილი
3 ჭიქა პესოკი
1 ცალი ვანილი,
ფქვილი და პესოკი აურიოთ ერთმანეთში დავასხათ წყალი და დაბალ ცეცხლზე გავდგათ,
კრემი რომ შეგრილდება დავუმატოთ ვანილი,
ცომი ამოვაგუნდაოთ პატარა გუნდებად,გავშალოთ ჩავუდოთ კრემი და მოვუკრათ თავი,გამოვაცხოთ წინასწარ გაცხელებულ ბევრ ზეთში,


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 45
2 ცალი კვერცხი
180 გრ. შაქარი ( შეგიძლიათ ცოტა დააკლოთ ან პირიქით გაზარდოთ 200 გრამამდე, თქვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული )
60 გრ. სიმინდის სახამებელი
მწიკვი მარილი
2 შეკვრა ვანილი
200 გრ. კარაქი.
მომზადება
500 მლ. რძე დავდგათ ცეცხლზე და გავაცხელოთ.
სანამ რძე გაცხელდება გავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი ძალიან კარგად, მწიკვ მარილთან ერთად.
დარჩენილ 100 მლ. რძეში გავხსნათ სიმინდის სახამებელი და დავამატოთ გოგლიმოგლს.
მასა გავაერთიანოთ კარგად და წვრილ ზოლად მუდმივი მორევით ჩავუშვათ ადუღებამდე მიყვანილ რძეში.
უნდა ვურიოთ გამუდმებით, სანამ მასა არ შესქელდება.
ქვაბი სასურველია გამოიყენოთ სქელძირიანი.
კრემი მზადდება ძალიან სწრაფად, საჭიროა ყურადღება,
ცხელ კრემსვე დავამატოთ ორი შეკვრა ვანილი.
გავაცივოთ კრემი ოთახის ტემპერატურაზე.
ზემოდან აუცილებლად დააფარეთ ცელოფანი, ისე რომ კრემის ზედაპირს შეეხოს, ან სამზარეულოს ქაღალდი და შემდეგ ქვაბის თავსაფარი,( ქაღალდი არ უნდა შეეხოს კრემს რა თქმა უნდა )
ეს ყველაფერი იმიტომ რომ კრემმა თავი არ მოიკრას და მეორე არ წარმოიქმნას ორთქლისგან წვეთები ...Ещё600 მლ. რძე
2 ცალი კვერცხი
180 გრ. შაქარი ( შეგიძლიათ ცოტა დააკლოთ ან პირიქით გაზარდოთ 200 გრამამდე, თქვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული )
60 გრ. სიმინდის სახამებელი
მწიკვი მარილი
2 შეკვრა ვანილი
200 გრ. კარაქი.
მომზადება
500 მლ. რძე დავდგათ ცეცხლზე და გავაცხელოთ.
სანამ რძე გაცხელდება გავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი ძალიან კარგად, მწიკვ მარილთან ერთად.
დარჩენილ 100 მლ. რძეში გავხსნათ სიმინდის სახამებელი და დავამატოთ გოგლიმოგლს.
მასა გავაერთიანოთ კარგად და წვრილ ზოლად მუდმივი მორევით ჩავუშვათ ადუღებამდე მიყვანილ რძეში.
უნდა ვურიოთ გამუდმებით, სანამ მასა არ შესქელდება.
ქვაბი სასურველია გამოიყენოთ სქელძირიანი.
კრემი მზადდება ძალიან სწრაფად, საჭიროა ყურადღება,
ცხელ კრემსვე დავამატოთ ორი შეკვრა ვანილი.
გავაცივოთ კრემი ოთახის ტემპერატურაზე.
ზემოდან აუცილებლად დააფარეთ ცელოფანი, ისე რომ კრემის ზედაპირს შეეხოს, ან სამზარეულოს ქაღალდი და შემდეგ ქვაბის თავსაფარი,( ქაღალდი არ უნდა შეეხოს კრემს რა თქმა უნდა )
ეს ყველაფერი იმიტომ რომ კრემმა თავი არ მოიკრას და მეორე არ წარმოიქმნას ორთქლისგან წვეთები და არ ჩავიდეს კრემში.
ცალკე ძალიან კარგად გავთქვიფოთ ოთახის ტემპერატურის კარაქი და ნელ ნელა დავამატოთ ოთახის ტემპერატურაზე გაციებული რძის ფაფა.