Предыдущая публикация
Բաղադրամասեր 1 հատ ձու, 30 գ կարագ, 1 բաժակ կաթ, 1 բաժակ ալյուր, 300 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը Ձեռքի հարիչով ձուն հարել: Կաթը լցնել և նորից հարել: Ավելացնել ալյուր և ամբողջը հարել: Պանիրը քերել: Քերած պանիրը խմորի մեջ դնել: Թավան կարագով պատել, խմորը դնել և տապակել ցածր կրակի վրա, մինչև որ կարմրի: Հետո մյուս կողմի վրա շրջել և տապակել մինչև պատրաստ լինելը:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 4