Предыдущая публикация
Սուսաննա Հարությունյան-Տաշչյան .......
4 ձվի դեղնուցը հարում ենք մեկ բաժակ շաքարավազի հետ,ավելացնում մեկ բաժակ մածուն մեկ թեյի գդալ սոդայով,4 թեյի գդալ բուսայուղ,մեկ բաժակ ալյուր,մեկ ճաշի գդալ սև սուրճ և մեկ ճաշի գդալ կակաո: թխում ենք մեկ շերտ 180 աստիճանի տակ: 4 ձվի սպիտակուցին ավելացնում ենք մի պտղուց աղ,լավ հարում,աստիճՆբՐ վելացնում մեկ բաժակ շաքարավազ,վանիլին: Թխում մեկ շերտ,120 աստիճանի տակ,տակը յուղաթուղթ փռած: Կրեմը 200գ կարագ և մեկ տուփ խտացրած կաթ:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 12