«Країна Вин» пропонує не ускладнювати життя, а робити його легким та смачним. Таким, як смажений лосось з білим вином.
Інгредієнти на 2 порції: стейк з лосося - 2 штуки; масло оливкове - 2 ст. л.; соус соєвий 1 ст. л.; сік лимонний – 2 ст. л.; біле сухе вино – 2 ст. л.; прованськи трави, сіль та перець.
Інструкція:
1. Стейки помити, обсушити, натерти сіллю
2. Змішати вино, соєвий соус, лимонний сік, оливкову олію, прованські трави.
3. Замаринувати рибу та залишити на 1 годину.
4. Обсмажити рибу - хвилини по 4 хв. з кожного боку.
5. Вилити на сковорідку маринад, що залишився, прогріти і вимкнути.
6. Подавати з гарніром та соусом.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев