краще зробити власноруч
Переймаємо досвід у
досвідчених кондитерів та кулінарів.
З давніх-давен ваніль
вважалася однією з найдорожчих прянощів. У Мексиці фермери навіть ставили тавро
на кожен стручок, настільки високо вона цінувалася. Нині ж у торговій мережі
без проблем можна знайти не лише
натуральну ваніль та її похідні у вигляді порошку та екстракту, але й
хімічні «сурогати», які є значно дешевшими.
Про те, чи
рівнозначною з точки зору якості та корисності є така заміна, ми запитали у
технолога-кондитера Оксани Войчишеної та кулінарного блогера Максима Рудькова.
Рецепти
приготування домашнього ваніліну дивіться тут: https://ye.ua/gurman/30304_Vanilniy_cukor_krasche_zrobiti_vlasnoruch.html
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев