та корейської моркви
Поєднання інгредієнтів незвичне, але
дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Колись я знайшла цей рецепт в мережі.
Спеціально не шукала, але роблю тепер його постійно. Він має ніжний, злегка
пікантний і дуже приємний смак. Завдяки соковитим інгредієнтам майонезу в
салаті небагато. Хоча, можливо, це когось і здивує, але всі складові чудово
поєднуються між собою. Курка, яйця і сир роблять салат ситним, ківі дає легку
кислинку, яблука – кисло-солодкий присмак, корейська морква – гостроту.
Інгредієнти: https://ye.ua/gurman/30296_Salat__Divchacha_radist__iz_kurki_kivi_ta_koreyskoyi_morkvi.html
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев