Ці хрумкі підсмажені в олії та
вершковому маслі гріночки доповнять будь-який суп та додадуть смаку будь-якому
салатику.
Крутони (вони ж грінки) – це чудовий
французький винахід, який урізноманітнює
буденні страви. Зустріти того, хто б не любив ці хрумкі рум’яні квадратики досить складно. Тим
більше, що їх можна робити з пряними травами, паприкою, спеціями, або ж
звичайні класичні. Мені ж найбільше подобаються крутони з часником. Ви можете одразу
зробити велику кількість і зберігати їх у герметичній ємності декілька тижнів.
Хоча, чесно скажу, вони не зберігаються! Ваші близькі з'їдять їх швидше, навіть
без супу й салату. Крутони не тверді як сухарики, а мають хрумку скоринку зовні
й злегка підсушений м’якуш
всередині.
Інгредієнти: https://ye.ua/gurman/30288_Yak_prigotuvati_smachni_chasnikovi_krutoni_.html
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев