часниковими грінками
Пряна та ароматна перша страва. Особливо
вона смакуватиме, якщо готувати її на реберцях.
Влітку такий суп я варю зі свіжим зеленим
горошком, а взимку із замороженим. І завжди в моїй родині його їдять із превеликим
задоволенням. Пряний і ароматний суп, з солодкістю моркви і горошку, з ароматом
копченини, часнику і свіжої зелені дарує приємне, але не обтяжливе відчуття
ситості. Чудовим доповненням до цього супу будуть гріночки-крутони з часником. Сухариками
у мене язик не повертається їх назвати, оскільки з ними більше асоціюється та
тверда гидоту з пакетиків із різними хімічними смаками. Домашні крутони хрусткі
й рум'яні, але не тверді. Трохи повітряні всередині і мають апетитну золотаву
скоринку зовні. Що ж стосується приготування зеленого горошку, то слід пам'ятати,
що і свіжому, і замороженому, потрібна мінімальна теплова обробка. Тому, після
додавання його до гарячого супу, йому потрібні лише лічені хвилини для варіння.
Інгредієнти: https://ye.ua/gurman/30292_Sup_iz_zelenogo_goroshku_z_kopcheninoyi_ta_chasnikovimi_grinkami.html
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев