батька
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Хочу запропонувати вам до всіх вже
відомих способів маринування м'яса ще один – з «родзинкою». І йдеться не про
якийсь секретний інгредієнт, а про спосіб. Цим рецептом із моїм найдорожчим
татечком колись поділився знайомий, який працював кухарем у Гуменцях, що на так
званому «тещиному язику» на в’їзді у Кам’янець-Подільський. А там, як відомо,
смажать просто казковий шашлик про який буквально ходять легенди. М'ясо
виходить ніжним і дуууже соковитим. А який у нього смак!
Інгредієнти: https://ye.ua/gurman/30064_Shashlik_iz_rodzinkoyi__za_receptom_mogo_batka.html
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев