Предыдущая публикация
9 հատ ձու
2 թեյի բաժակ շաքարավազ
2 ճաշի գդալ մեղր
1,5 թեյի գդալ սոդա
3,25 թեյի բաժակ ալյուր:
Այս ամենը հերթականությամբ խառնել իրար, ստացվում է թթվասերի խտության խմոր: բաժանել 3 մասի, կալկայի վրա քսել և թխել 180℃- ում:
Կրեմ - 250 գրամ կարագ
1 տուփ եփած խտացրած կաթ
2,5 թեյի բաժակ ընկույզ
1 հատ վանիլին:
Նախընտրելի է ընկույզը չխառնել կրեմին: սկզբից շերտին քսել կրեմը ապա ցանել ընկույզը և այդպես մինչև վերջ:


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 12