Предыдущая публикация
Բաղադրությունը`
Ձու 1 հատ
Շաքարի փոշի` 50 գրամ
Վանիլին կամ վանիլային շաքարավազ` 1 տուփ
Մածուն` 1 բաժակ
Աղ և սոդա` մի պտղունց
Այլուր` 3 բաժակ
Արևածաղկի ձեթ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը`
Խառնել իրար բոլոր բաղադրիչները,վերջում ավելացնել այլուրը , փափուկ խմոր հունցել:
Խմորը գրտնակել 1 սմ հաստությամբ: Կտրել շերտերով , փաթաթել պարույրի տեսքով և ծայրերը միացնել իրար:
Կարող եք նաև տարբեր ձևի պատարստել: Արևածաղկի ձեթը լցնել թավայի մեջ տաքացնել և տապակել պոնչիկները երկու կողմից:
Պոնչիկները հանել դնել անձեռոցիկի վրա, որպեսզի վերանա ավելորդ ձեթը ,այնուհետև վրան շաղ տալ շաքարի փոշի:
Բարի ախորժակ
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2