Нам надо: мука 340 г., соль 1/2 ч.л., сливочное масло “Маселко” 185 г., ледяная вода 4-5 ст.л., начинка для наших тарталеток, сгущенка “Маселко” ½ , грецкие орехи 50 г., банан 2 шт. (некрупные), сметана жирностью 26% 100 г., маскарпоне 250 г., сахарная пудра примерно 100 г.
Приступим! В глубокую миску кладем муку и соль, перемешиваем. На терке нужно натереть сливочное масло, наливаем холодной воды и перемешиваем, пока не получится шар.
Делим тесто 12 частей, кладем в формочки, а затем в духовку на 12 минут. Далее идет сгущенка, посыпаем орехами, кладем ломтики банана и смесь из сметаны с маскарпоне и сахарной пудры. На часик в холодильник, после чего все к столу. Можете украсить любимыми ягодами.
Приятного аппетита!
____
Maselko tartaletkalarning asl ta'mini yaxshi biladi 😉
Kerakli masalliqlar: 340g un, 1/2 choq qoshiq nisbatda tuz, 185g "Maselko" sariyog'i, 4-5 osh qoshiq muzdek suv, tartaletkalar uchun qo'shimcha, ½ "Maselko" qoshiq suti, 50g oddiy yong'oqlar, 2 dona banan (yirikmas), 100 g 26% yog'lilikka ega smetana, 250g maskarpone, taxminan 100g shakar upasi.
Boshladik! Chuqur idishga un va tuz solib aralashtiramiz. Sariyog'ni qirg'ichdan o'tkazamiz, sovuq suv solib shar bo'lmaguncha aralashtiramiz.
Xamirni 12 qismga bo'lamiz. Shaklchalarga qo'yib chiqamiz. Keyin gaz pechiga 12 daqiqaga qo'yamiz. Keyin qoshiq sut, yong'oqlar sepamiz, banan bo'laklarini qo'yamiz va maskarpone, smetana, shakar upasidan hosil bo'lgan aralashmani solamiz. 1 soat muzlatgichga va keyin dasturxonga qo'yamiz. Sevimli rezavor mevalaringiz bilan bezatishingiz mumkin.
Yoqimli ishtaha!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев