Ви можете регулярно знаходити їх у щоденному меню справжніх португальських ресторанів: feijoada. Це рагу з квасолі, в якому квасоля доповнюється фірмовими м’ясними та португальськими ковбасами, такими як чорісо.
Фейхоада входить не тільки в португальську, але і в різні варіації бразильської, ангольської, мозамбікської кухні!
інгредієнти
Інгредієнти на 8 осіб
Квасоля чорна сушена 1 кг
оливкової олії 4 ст
зубчики часнику 2
лаврове листя 2
велика цибулина(и) 3
Яловичий бульйонний кубик 3
Свиняча шлунка 1 шт
Каселер 500 гр
Гуляш яловичий 500 гр
Ребер(а) високе в'ялене 300 гр
Братвурст грубий 6
Маніока 1 пакетик
Апельсин(и) 2
Рис, краще коричневий 500 гр
Трохи солі і перцю
трохи порошку каррі
Трохи порошку паприки
підготовка
Приготування:
2 хв
час приготування:
2 години 45 хвилин
Час для відпочинку:
1 день
Загальний час:
1 день 2 години
1. Замочіть чорну квасолю у великій кількості води на ніч. Доведіть квасолю до кипіння з двома бульйонними кубиками і лавровим листом. Приправте сіллю, перцем, паприкою та карі. Коли вода закипить, додайте м’ясо і сосиски.
2. На розпеченій сковороді обсмажити цибулю і часник, а потім додати до фейхоади. Варити все разом приблизно 1,5-2 години.
3. Щоб приготувати фарофу, ненадовго обсмажте цибулю на сковороді, потім додайте борошно з маніоки та обсмажте до хрусткої скоринки, але не липкої.
4. На гарнір до фейхоади приготуйте рис. Я віддаю перевагу коричневому рису. Тут я дрібно нарізаю цибулю, обсмажую в маленькій каструлі до прозорості, додаю рис і коротко обсмажую рис, потім додаю воду з бульйонним кубиком і варю близько 35 хвилин.
5. Подавайте фейхоаду з рисом, фарофою і шматочками апельсина. Звичайно, є кайпірінья та/або холодне пиво.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев