Інгредієнти:
Вершки - 250 мл
Еспрессо - 150 мл
Цукор - 3 ст. л.
Желатин в гранулах - 10 г
Вода - 2-3 ст. л.
Приготування:
1. Желатин заливаємо гарячою (але не кип`яченою) водою, розмішуємо до повного його розчинення. Готуємо еспресо, охолоджуємо злегка і проціджуємо.
2. Змішуємо вершки з кавою і цукром, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння при постійному помішуванні, щоб розчинився цукор. Знімаємо з вогню.
3. Додаємо желатин і добре перемішуємо. Кількість желатину можна регулювати залежно від того, на яку кількість рідини він розрахований. Ця інформація завжди є на упаковці.
4. Проціджуємо суміш через сито і розливаємо по формах. Це можуть бути невеликі креманки, стакани або кавові чашки.
5. Коли суміш охолоне до кімнатної температури, накриваємо кожну формочку шматочком харчової плівки і ставимо в холодильник на кілька годин.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев