В прошлое воскресенье, 1 марта, мы провели совместный мастер-класс по приготовлению пиццы в Додо Пицца. Было ооочень интересно и вкусно😌 Расскажите в комментариях, понравился ли вам мастер-класс и стоит ли нам еще устраивать подобные мастер-классы?
А для тех, кто не успел записаться на мастер-класс, обязательно приготовьте пиццу дома, рецепт ниже 👇
INGREDIENTS:
Dough:
📍1 package active dry yeast (about 2 teaspoons)
📍1 cup warm water
📍1 teaspoon sugar
📍2 tablespoons olive oil
📍2 1/2 cups flour
📍pinch salt
Topping:
📍1 can (8 ounces) tomato sauce
📍browned ground beef
📍1 can sliced mushrooms (drained)
📍thinly sliced green pepper and onions
📍1/2 cup grated Parmesan cheese
📍1 to 2 cups shredded Mozzarella cheese
Add yeast to the water and stir until dissolved. Add sugar, oil, flour, and salt. Put the mixing bowl filled with dough in warm water for 5 minutes to rise. Pat dough out on a well-greased cookie sheet or pizza pan or. Lay toppings on dough in order listed. Bake at 400° for 15 to 20 minutes. Bon appetit!
#londonexpressmsk_school
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев