Друзі, це просто неймовірний соус, в саме ❤️ ❤️ ❤️.Якщо ви вже готували, прошу залишити свій #відгук. Якщо ще ні, мої рекомендації.
Солодкий чилі, зі шматочками гострого перцю, часника та додаванням томатів. Це коли так чудово поєдналися два смаки в одне ціле. Ніякої солі та спецій, просто неймовірно. До смаженої курки, ковбасок, сиру. Уявляєте, скільки коштує в магазині такий соус?
На мій смак, він просто ідеальний. Із всієї кількості інгредієнтів виходить 1725 мл. Сподіваюсь вам спадобається. Частково рецепт від Світлани Шикули, але повністю змінений під мій смак.
Потрібно: 10 - 12 шт. гострого червоного перцю( великого розміру), 2 головки часника ( 10 крупних зубків), 3 великих помідора
Маринад: 500 мл води, 350 мл 9 % оцту, 750 гр цукру
Додатково: 100 мл холодної води, 5 ч. л. кукурудзяного крохмалю ( можно картопляного)
Гострий перець разом з насінням, часник, помідори пропустіть через м'ясорубку. Я використовую подрібнювач.
Приготуйте маринад, в воду додайте оцет та цукор, проваріть до повного розчинення.
Маринад влийте до подрібнених овочів, проваріть с моменту закипання 30 - 40 хвилин. Як тільки маса закипить, вогонь зменшить. Ось на цьому етапі можно перебити все в однорідну масу погружним блендером. Але мені захотілося соус саме зі шматочками овочів.
Далі, в воді розведіть крохмаль, тонкою цівкою введіть в соус, добре перемішайте. Проваріть помішуючи 5 хвилин. Зменшить вогонь до мінімуму, розфасуйте по баночках. Закатайте.
Смачних та приємних моментів!
#солодкий_чилі
#магія_смаку
#відгук
#сімейні_рецепти_марини_гармаш
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 5