2 šaukštaipomidorų tyrės
pagal skonįpipirų
50 glašinių
800 gkiaulienos
2 šaukštaikečupo
pagal skonįdruskos
2 šaukštaialiejaus
1saldžioji paprika
2svogūnai
Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti 1 šaukšteliu druskos ir 1/2 šaukštelio pipirų. Paruošti įdarą: papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti stambiais gabaliukais. Nuluptą svogūną ir lašinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Įdarą sumaišyti su šviežių pomidorų tyre, pasūdyti ir pagardinti pipirais. Ant mėsos gabalo sukrėsti įdarą ir susukti vyniotinį. Stipriai apvynioti plona virvute ir užrišti. Vyniotinį įdėti į troškintuvą, aptepti aliejumi ir įdėti į karštą 175 C temperatūros orkaitę. Dažnai vartyti, kad vienodai apkeptų iš visų pusių. Retkarčiais palaistyti atsiradusiomis sultimis. Iš viso kepti apie 90 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, aptepti kepsnį kečupu. Tinka valgyti su šviežių daržovių salotomis, užpiltomis grietine ar jogurtu.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев