Բաղադրամասեր 4-5 ձու, 2 բաժակ շաքարավազ, 3 ճ/գ մեղր, 150 գ կարագ, 2 ճ/գ քացախ, 2 թ/գ սոդա, 5-7 ճ/գ կակաո Կրեմի համար ՝ 1 բաժակ շաքարավազ, 1 բաժակ ջուր, 2 ճգ ալյուր, 250 գր կարագ, 1 տուփ խտացրած կաթ, 1 տուփ վանիլին
Պատրաստման եղանակը Խմոր -Բոլորը բաղադրիչները, բացի ալյուրից խառնել և դնել գոլորշու վրա 5 րոպե, ընթացքում խառնել և թողնել խմորը լավ բարձրանա, նույնը կրկնել երկրորդ անգամ, լավ բարձրանալուց հետո վերցնել և ավելացնել այնքան ալյուր, որ ստացվի պինդ խմոր: Խմորը բաժանել 6 գնդի և թխել, թխելուց հետո կրեմով միացնել իրար: Կրեմ- 1բաժակ շաքարավազը, 1 բաժակ ջուրը և 2ճ/գ ալյուրը խառնել, եփել թույլ կրակի վրա մինչև պնդանա, ապա թողնել սառչի: Առանձին 250գ կարագը հարել, քիչ-քիչ ավելացնել 1 տուփ խտացրած կաթ և նախորոք եփված կրեմը, 1 տուփ վանիլինը:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев