Предыдущая публикация
Բաղադրությունը400 գր.
հաց
150 գր. պանիր
180 գր. նրբերշիկ
50 գր. սերուցքային կարագ կամ մայոնեզ
մաղադանոս
կետչուպ
աղ
պղպեղ
Պատրաստման եղանակները
Հացը բաժանել մասերի, յուրաքանչյուրը պատել մայոնեզով կամ կարագով: Այնուհետև ավելացնել կտրատած նրբերշիկները, քիչ կետչուպ, քերիչի խոշոր անցքերով անցկացրած պանիրը: Բուտերբրոդները տեղադրել յուղով պատած տապակի մեջ և եփել ջեռոցում:Մատուցել տաք վիճակում` պատելով կտրատած մաղադանոսով:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев