1թեյի գդալ աղ, 1ճաշի գդալ շաքարավազ, կես թեյի գդալ կիտրոնի աղ, , 3-4 ճաշի գդալ քացախը լուծել 1 բաժակ եռացրած ջրի մեջ և ավելացնել դեղնուցի և մարգարինի խառնուրդին--Ավելացնել ևս մեկ բաժակ միայն եռացրած ջուր:Բոլերը միասին լավ խառնելև ավելացնել 6-7բաժաակ ալյուր- Ստացվում է փափուկ խխմոր որը 100 անգամ խփում ենք սեղանին--- որից հետո թողնում ենք խմորը հանգստանա 20 րոպե----Ծածկում ենք խոնավ սրբիչով. Որից հետո խմորը բաժանում ենք 6 գնդի--- որի վրա քսում ենք մարգարինը-( 2 տուփ մարգարին, 2 ճաշի գդալ ալյուր)--- Ծալում ենք ծրարաձև --- դնում սառնարան---- Նույնը կրկնում ենք 3 անգամ--- Սառելուց հետո հանում ենք սառնարանից բացում սեղանին քառակուսինեռով--- մեջտեղում դնում միջուկը----խորիզը---փաթաթում ռուլետի ձևով կտրում կտորների և թխում ջեռացում-200-220%-ի տակ մինչև գեղեցիկ ոսկեգունելը-

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев