Բաղադրությունը`
5 ձու
4 բաժակ շաքարավազ
6 ճաշի գդալբուսայուղ
3 բաժակ մածուն
3 թեյի գդալ սոդա
4 բաժակ այլուր
6 ճաշի գդալ կակաո
1 թեյի գդալ դարչին
Կրմեի համար
250 գրամ կարագ
1 բանկա խտացրած կաթ
Գլազուրի համար
3 ճաշի գդալ կակաո
3 թեյի գդալ կաթ
0,5 բաժակ շաքարավազ
50 գրամ կարագ
1 շոկոլադե սալիկ
Ընկույզ
Պատրաստման եղանակը`
Ձուն հարել շաքարավազի հետ,ավելացնել մածունը`սոդայով,բուսայուղը,լավ խառնել և աստիճանաբար ավելացնել ալյուրն ու կակաոն:Բաժանել 3 մասի,մեկի մեջ լցնել դարչին և առանձին-առանձին թխել 180 °C-ում:
Կրեմի պատրաստումը
Կարագը հարել մինչև սպիտակելը և աստիճանաբար ավելացնել խտացրած կաթը:
Շերտերը միացնել կրեմով,պատրաստել գլազուրը: Այն պատրաստելու համար կաթը և շաքարավազն անընդհատ խառնելով եփել,ավելացնել կակաոն,ապա կարագը և շոկոլադի սալիկը:այնհենց հալվի վերցնել կրակից և հովացնել: Գլազուրը լցնել շերտերի երեսին ,մեջտեղում ընկույզ դնել:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев