-------
կարտոֆիլ 1կգ
խոզի միս 1կգ
սոխ 2 գլուխ
սխտոր 2 պճեղ
լոլիկ 3 հատ
պանիր 200գր
աղ, պղպեղ
-------
Խոզի միսը կտրատում ենք փոքր կտորների և արագ տապակում բուսայուղով պատված թավայի մեջ լավ ուժեղ կրակի վրա: Ավելացնում ենք շերտերով կտրատված կարտոֆիլը: Տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա 10-15րոպե կափարիչը բաց վիճակում՝ պարբերաբար խառնելով այդ ընթացքում: Այնուհետև ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխն ու ճզմած սխտորը: Համեմում ենք աղ և պղպեղով, տապակում ևս 5րոպե:
Երբ կարտոֆիլը համարյա պատրաստ է լինում, վրան ենք լցնում շերտերով կտրատված լոլիկը, այնուհետև շաղ տալիս քերած պանիրը: Տապակում ենք այդպես մինչև պանրի հալչելը:
Մատուցելիս վրան շաղ ենք տալիս կտրատված կանաչի:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев