Інгредієнти:
- Цукрова пудра (купівельна) - 500 г
- Молоко (свіже, що не тривалого зберігання) - 375 мл
- Масло вершкове - 40 г
Приготування:
1. Беремо каструльку з високими стінками (молоко при кипінні піднімається і може втекти), виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.
2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після чого переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.
3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне, а ще краще залишити на ніч у холодильнику. Згущене молоко може вам здатися рідкуватим, але при охолодженні вона загусне.
Поради: Цукрову пудру краще купити, тому що вона містить крохмаль, який сприяє загустінню.
➕ ЗБЕРЕЖИ рецепт, щоб не втратити !!
Більше акцій: http://ligaprim.com/akciji
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев