Сир - 200 грамів;
Мало вершкове - 100 грамів;
Цукор -100 грамів;
Яйце - 1 шт;
Борошно - 2.5 склянки;
Розпушувач - 1 ч.л;
Ванілін - 1 грам.
Хочете поринути в дитинство? Спечіть смачне сирне печиво, яке пекли нам ще наші мами. Прості, нехитрі продукти і завжди прекрасний результат.
Для того, щоб приготувати сирне печиво нам знадобляться такі продукти: борошно, цукор для обсипання, вершкове масло, сир, яйце, розпушувач і ванілін.
Сир протерти через сито, щоб позбутися від грудочок. З'єднати з м'яким вершковим маслом.
Додати яйце, добре розмішати.
Потім додати борошно, розпушувач і ванілін. Замісити м'яке, еластичне тісто. Воно спочатку дуже липне до рук, але його потрібно вимісити на столі. Сильно борошном забивати не потрібно, краще борошно підсипати поступово.
Тісто накрити і залишити на 20 хвилин.
Тісто розділити на дві частини для зручності в роботі. Розкачати в тонкий пласт, вирізати склянкою кружечки.
Кожен курток вмочити в цукор з одного боку.
Згорнути навпіл, цукром всередину і знову вмочити в цукор однією половинкою.
Знову згорнути цукром всередину і вмочити в цукор четвертинку печива.
Печиво викласти на деко цукром догори. Випікати в духовці приблизно 20 хвилин до золотистого кольору.
Готове печиво відразу зняти з пергаменту.
Подавайте печиво з чаєм або кавою. Смачного!
Більше акцій: http://ligaprim.com/akciji #ЛігаПрім #ЛігаПрімЧернівці #ligaprimcom #акціїЛігаПрім #акціїЧернівці
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев