27 квітня 2017 року викладачі кафедри харчових технологій та студенти ККІБП взяли участь в VII міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства», що відбулася на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК в НУБіП України.В роботі секції «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини» брала участь к.т.н., проф., завідувач кафедри харчових технологій Ромоданова В.О. З доповіддю «Можливості харчової комбінаторики у технології молочно-рослинних виробів» виступили студенти групи 41 ХІ Олеся Геращенко та Наталія Душина.За підсумками конференції обидві студентки отримали дипломи першого ступеня.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев