Предыдущая публикация
Інгредієнти:
гарбуз - 100 г
яйце - 1 шт
цукор - 75 г
олія - 3 ст. л.
сметана - 3 ст. л.
горіхи фундук - 1 жменя (можна замінити й іншими горіхами на свій смак)
борошно - 120 г
розпушувач - 1 ч. л.
Приготування:
Сметану, олію та яйце змішуємо. Окремо змішуємо просіяне борошно, розпушувач та цукор. З’єднуємо сухі та рідкі інгредієнти.
Горіхи січемо, гарбуз тремо на тертці. Додаємо гарбуз та горіхи до тіста, перемішуємо. Викладаємо тісто у форми на 2/3 висоти (якщо форми не силіконові – змащуємо їх маслом).
Випікаємо мафіни при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Гарбузові мафіни з фундуком готові. Смачного!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев