ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Пиріжки з картоплею: приготуй картопляні ватрушки
Хитрість цієї страви полягає в тому, що в гарячому або холодному вигляді картопляні зрази мають різний, але незмінно чудовий смак.
Картопляні зрази − інгредієнти:
300 г яловичої печінки,
500 г картоплі,
1 цибулина,
1 морква,
1 яйце,
100 г борошна,
30 г вершкового масла,
3 ст. ложки рослинної олії,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Картопляні зрази − приготування :
Спочатку приготуй начинку. Яловичу печінку помий, очисти від жилок і плівок і поріж невеликими шматочками. Подрібни цибулю. Моркву потри на крупній тертці.
Спасеруй цибулю в олії, додай моркву і обсмаж 10 хвилин. Потім додай у зажарку печінку, посоли, поперчи і тушкуй під кришкою на середньому вогні 15 хвилин. Печінку важливо не пересмажити.
Остуди жарену печінку з овочами і пропусти через м'ясорубку.
Відвари картоплю, злий воду і приготуй пюре. У пюре додай масло, яйце, сіль, половину борошна і замісити круту масу для зраз.
Відділяй картопляне тісто невеликими порціями і розкатуй на долоні або на блюдці в коржі. У кожен корж поклади начинку, зліпи краї, сформуй кульку і приплюсни її.
Обмакни зрази в борошно і відправляй на розігріту сковороду з олією. Обсмажуй картопляні зрази з обох боків до золотистої скоринки.
Подавай картопляні зрази з овочами і зеленню.
Смачного!
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев