Інгредієнти
— 1 огірок;
— 1 помідор;
— 1 скибочка білого хліба;
— 1 невелика цибулина;
— невеликий шматочок бринзи;
— 1/3 банки оливок;
— 1 ст. л. оливкової олії;
— гілочка базиліку;
— кілька крапель бальзамічного оцту.
Процес приготування
Цибулю можна покласти в сирому вигляді. Так як цей спосіб мені припав до душі, я так і зробила.Огірок пошинкувала напівкружечками. Порізала помідори часточками. Невеликий шматочок бринзи - його я порізала маленькими кубиками . Оливки порізала кружечками — кожну на три частини. Шматок хліба підсушила в тостері. Порізала на невеликі шматочки. Поєднала всі інгредієнти. Збризнула олією і бальзамічним оцтом.
Додала сухарики. Перемішала, прикрасила ароматним базиліком. Класичний салат італійських готовий. Приємного смаку!
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев