Печива, приготовані в вафельниці, нагадають вам знайомий з дитинства смак і аромат домашньої випічки. Готуються вони дуже легко і прекрасно підійдуть до чаю, кави або компоту.
Рецепт печива в вафельниці
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
яйце - 6 шт.;
маргарин - 125 г;
цукор - 125 г;
ванілін - щіпка;
молоко - 250 мл;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Рецепт приготування печива «Сердечка» у вафельниці досить проста і не відніме у вас багато часу. Отже, для початку нам потрібно замісити тісто, схоже за своєю консистенцією на рідку сметану. Для цього беремо яйця, акуратно відокремлюємо білки від жовтків. В окремій мисці розтираємо виделкою розм'якшений маргарин з ваніліном і цукром, після чого збиваємо все масу міксером у пишну піну. Потім, не перестаючи збивати, додаємо по одному яєчного жовтка, вливаємо молоко.
В іншу миску просіваємо борошно з розпушувачем, а потім починаємо поступово висипати в молочну суміш. Далі збиваємо в піну білки і акуратно викладаємо їх в тісто. Тепер все перемішуємо і залишаємо тісто настоюватися протягом 30 хвилин в теплому місці. Вафельницю включаємо в мережу, нагріваємо до середньої температури, а потім викладаємо в неї 2 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо його по поверхні. Закриваємо прилад, витримуємо приблизно 40 секунд, після чого акуратно дістаємо гаряче печиво і даємо йому охолонути.
Рецепт домашнього картопляного печива в вафельниці
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
молоко - 1 ст.;
борошно - 150 г;
дріжджі - 15 г;
цукор - 1 ст. ложка;
лимонна цедра - за смаком;
картопля - 150 г;
масло вершкове - 3 ст. ложки.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати печиво у вафельниці. Дріжджі перетираємо з цукром, вливаємо тепле молоко, кладемо масло, збиті курячі яйця, терту лимонну цедру і всипаємо просіяне борошно заздалегідь. Відварну картоплю чистимо, натираємо на тертці і з'єднуємо з тестом. Потім викладаємо його в прилад, закриваємо на 45 секунд і акуратно дістаємо готове печиво.
Вафельний печиво у вафельниці
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
маргарин - 200 г;
крохмаль - 8 ст. ложок;
сода - щіпка;
цукор - за смаком;
борошно - 10 ст. ложок.
Приготування
Борошно перемішуємо з крохмалем, додаємо соду, яйця, цукор і маргарин. Отримане тісто вимішуємо до однорідності і порційно випікаємо в вафельниці. Потім акуратно розрізаємо печива в гарячому вигляді і викладаємо на решітку для охолодження.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев