
Состав:

Рыба зубатка

Соль, перец

Оливковое масло

Картофель бэби

Копченая паприка

Сухой чеснок
Соус к рыбе:

Сливочное масло: 40 г.

Цедра 1/2 лимона

Сок лимона: 1 ст.л.

Горчица дижонская: 1 ч.л.

Горчица зернистая: 1 ч.л.

Петрушка рубленная: 1 ст.л.

Соль
Приготовление:

Рыбу взбрызнуть маслом, посолить, поперчить, а картофель смазать маслом и приправить копченой паприкой с сухим чесноком.

Запекать 20 минут при 190 градусах, возможно картошку надо будет подержать еще 5-7 минут.

Для соуса масло растопить в микроволновке 20 секунд, чтобы не до конца расслоилось и смешать с отсальными ингредиентами.

При подаче соус выложить на рыбу. Приятного аппетита

Quick dinner - Cusk eel with baby potatoes


Cusk eel is one of the underrated white fish. It is very similar to halibut, incredibly tender, very tasty, and has no bones

Support me with a comment and a like

Ingredients:

Cusk eel

Salt, pepper

Olive oil

Baby potatoes

Smoked paprika

Dried garlic
Sauce for the fish:

Butter: 40 g

Zest of 1/2 lemon

Lemon juice: 1 tbsp

Dijon mustard: 1 tsp

Whole grain mustard: 1 tsp

Chopped parsley: 1 tbsp

Salt
Instructions:

Drizzle the fish with oil, season with salt and pepper, and coat the potatoes with oil, seasoning them with smoked paprika and dried garlic.

Bake for 20 minutes at 190 degrees (380 F); you may need to keep the potatoes in for another 5-7 minutes.

For the sauce, melt the butter in the microwave for 20 seconds, just until it starts to separate, and mix it with the other ingredients.

When serving, drizzle the sauce over the fish. Enjoy!

Комментарии 1