Anti-imbatranire (creier): merele previn deteriorarea oxidativa si realizarea defectuoasa a testului labirintului ca si descresterea performantei cognitive la soarecii
batrani. De asemenea, un studiu realizat pe soareci a descoperit ca sucul de mere reduce de fapt nivelul productiei de beta-amiloizi patologici (asociati cu boala Alzheimer) in creierul soarecilor.
Inflamatii intestinale: cercetari preclinice au descoperit ca procianidinele din mere reduc inflamatiile intestinale.
Toxicitatea indusa prin vaccinuri: multe substante naturale, inclusiv laptele matern, reduc reactia imuna produsa de substantele sintetice si asociata cu vaccinurile si adjuvantii acestora. Polifenolii din mar se numara printre aceste substante,acestia impiedica toxina holerei, atunci cand este utilizata ca stimulent imunitar in cadrul vaccinurilor, sa faca atat de multe vatamari ca in cazul opus..
Boala parodontala: stim cu totii senzatia care urmeaza mancatului unui mar – proprietatea astringenta, in care gingiile se simt curate. Aceasta se datoreaza in parte quercetinei, care este gasita in mere, ceai si ceapa, de exemplu. Are proprietati antimicrobiene semnificative. Polifenolul din mere protejeaza si el impotriva distrugerii celulelor ligamentului parodontal asociat cu infectia datorata Porp
...Ещё
Inflamatii intestinale: cercetari preclinice au descoperit ca procianidinele din mere reduc inflamatiile intestinale.
Toxicitatea indusa prin vaccinuri: multe substante naturale, inclusiv laptele matern, reduc reactia imuna produsa de substantele sintetice si asociata cu vaccinurile si adjuvantii acestora. Polifenolii din mar se numara printre aceste substante,acestia impiedica toxina holerei, atunci cand este utilizata ca stimulent imunitar in cadrul vaccinurilor, sa faca atat de multe vatamari ca in cazul opus..
Boala parodontala: stim cu totii senzatia care urmeaza mancatului unui mar – proprietatea astringenta, in care gingiile se simt curate. Aceasta se datoreaza in parte quercetinei, care este gasita in mere, ceai si ceapa, de exemplu. Are proprietati antimicrobiene semnificative. Polifenolul din mere protejeaza si el impotriva distrugerii celulelor ligamentului parodontal asociat cu infectia datorata Porphyromonas gingivalis, o bacterie patogena anaeroba.
Produse finale ale glicozilarii avansate (AGE): AGE-urile sunt asociate in principal cu oxidarea zaharurilor din sange. Aceste zaharuri sunt caramelizate cand sunt expuse la oxidanti, si apoi se leaga la structurile celulare, d. ex. Grasimi, proteine, provocand deteriorari. Frunzele de mere au actiune semnificativa anti-AGE, inclusiv vasoconstrictiei asociate cu disfunctia endoteliala indusa de AGE.
Pierderea parului: remarcabil, o procianidina, etichetata B-2, din mere, favorizeaza cresterea parului la modelul celular.
Infectiile streptococice: pectina din mere inhiba sinteza tipurilor A si B de enterotoxine stafilococice, care pot cauza profunde vatamari corporale.
Infectia cu gripa: in urma cu peste 60 de ani, cercetatorii au descoperit ca acei carbohidrati complecsi care compun pectina din mar inhiba capacitatea de infectare a virusului A al gripei din sangele gainii, ca si din ouale inseminate, indicand potentiale proprietati antigripale.
In cele din urma, aceste cercetari asupra merelor indica masura importantei alimentelor integrale pentru sanatatea noastra generala. Merele nu sunt medicamente, mai degraba ele sunt mijloacele prin care medicamentele devin inutile. Printr-o hrana sanatoasa si prin detoxifiere – ambele functii care ne sunt furnizate prin majoritatea fructelor – noi putem preveni si trata boala . Mostenirea noastra evolutionista (confirmata prin teste genetice moderne) indica faptul ca stramosii nostri pre-umani traiau in jungla, unde fructele erau disponibilie pe intreg parcursul anului.
Asta ar explica de fapt de ce nu mai sintetizam vitamina C din glucoza – am fost asa de “rasfatati” de abundenta de fructe disponibile atat de mult timp, incat am renuntat (prin mutatii genetice sau atavism) la capacitatea noastra de ne-o furniza. Plantele si animalele traiesc in simbioza. Din acelasi motiv pentru care plamanii nostri preiau oxigenul si expulzeaza dioxidul de carbon (c
...Ещё
In cele din urma, aceste cercetari asupra merelor indica masura importantei alimentelor integrale pentru sanatatea noastra generala. Merele nu sunt medicamente, mai degraba ele sunt mijloacele prin care medicamentele devin inutile. Printr-o hrana sanatoasa si prin detoxifiere – ambele functii care ne sunt furnizate prin majoritatea fructelor – noi putem preveni si trata boala . Mostenirea noastra evolutionista (confirmata prin teste genetice moderne) indica faptul ca stramosii nostri pre-umani traiau in jungla, unde fructele erau disponibilie pe intreg parcursul anului.
Asta ar explica de fapt de ce nu mai sintetizam vitamina C din glucoza – am fost asa de “rasfatati” de abundenta de fructe disponibile atat de mult timp, incat am renuntat (prin mutatii genetice sau atavism) la capacitatea noastra de ne-o furniza. Plantele si animalele traiesc in simbioza. Din acelasi motiv pentru care plamanii nostri preiau oxigenul si expulzeaza dioxidul de carbon (care este datator de viata pentru plante), fructele acestor plante furnizeaza o samanta (pe care noi o ajutam sa se raspandeasca) si o pulpa a fructului care sa ne atraga sa o consumam. De aceea fructele sunt o sursa de hrana care este la fel de straveche precum insesi originile omului. Ar putea aceasta sa fie un motiv pentru care merele par capabile de aceste uimitoare vindecari? Poate.
Data viitoare cand consumi un mar organic, proaspat, gandeste-te la tot ceea ce are de oferit, nu la modul teoretic, ci viscera. Experimenteaza nemijlocit bucuria (cuvantul fruct, etimologic provine din cuvantul latinesc frui, insemnand A SE BUCURA DE…). De asemenea, daca nu ai urmat niciodata o mono-dieta cu mere, ia-o in considerare. Nu este atat de mult un post cu fructe, cat o sarbatoare. Cumpara o lada mare de mere organice, si oricand esti flamand, mananca un mar. Vei fi surprins cat de repede te vei satura, si cat de purificator si eliberator pentru corp este consumul exclusiv al unui asemenea aliment perfect, simplu pe cat este marul. Poti face acest lucru pentru o zi sau doua, adesea cu rezultatul de a te simti complet reinnoit si reimprospatat.
Zatul de cafea a devenit treptat un produs cosmetic natural nelipsit din rutina de ingrijire a tenului, avand in vedere numeroasele beneficii pe care acesta le are asupra pielii. Astfel, zatul poate fi atat un exfoliant excelent, deoarece curata fata de toate impuritatile, cat si un ingredient de baza al mastilor faciale, cu ajutorul carora te poti bucura de un ten luminos si catifelat.
Descopera cele mai eficiente retete de masti si exfoliante cu zat de cafea pentru fata si beneficiaza de toate avantajele pe care acest ingredient natural ti le poate oferi.
In timp ce zatul curata si catifeleaza pielea, oul este un ingredient natural foarte eficient in combaterea ridurilor si a micilor imperfectiuni ale tenului, de aceea masca cu ou si zat de cafea poate fi remediul ideal daca iti doresti o piele supla, fina si uniforma.
Intr-un bol amesteca trei lingurite de zat de cafea cu albusul de la un ou, pana obtii o pasta fina. Aplica masca rezultata pe fata, evitand zona ochilor si las-o sa actioneze in jur de 10 minute, pana simti ca te strange fata. In timp ce te clatesti pe fata, maseaza-ti usor pielea, ca sa o cureti de impuritati cu ajutorul zatului.
Avocado este renumit pentru avantajele pe care le are asupra pielii, cum ar fi incetinirea procesului de imbatranire prematura si a aparitiei ridurilor, uniformizarea tenului si hidratarea intensiva a acestuia. Din acest motiv, masca rezultata din combinatia zatului de cafea cu avocado nu poate fi decat una foarte eficienta si benefica pentru sanatatea si aspectul pielii.
Amesteca jumatate de avocado cu o lingura de zat de cafea, pana obtii o compozitie cremoasa. Aplica aceasta compozitie pe fata curata, las-o sa isi faca efectul timp de 20-25 de minute, dupa care indeparteaza-o cu apa calda.
Pentru aceasta masca trebuie sa amesteci zatul de la o cana de cafea cu 100 ml de lapte. Este important ca amestecul rezultant sa aiba o compozitie cremoasa, ca sa nu alunece de pe fata. Asadar, dupa ce obtii o pasta densa, opreste-te din amestecat si aplica masca pe toata fata. Las-o apoi sa actioneze timp de amproximativ 20 de minute, dupa care clateste-te pe fata prin miscari circulare usoare, ca sa ii oferi pielii o exfoliere profunda. La final aplica o crema cu hidratare intensiva.
Masca cu lapte si zat de cafea iti va lasa fata catifelata, proaspata si luminoasa. In timp ce zatul curata porii in profunzime, laptele asigura hidratarea de care pielea are nevoie.
Pentru a te bucura de un scrub eficient si sanatos pentru piele, amesteca sase lingurite de zat de cafea cu patru lingurite de ulei de masline, pana obtii o pasta groasa. Maseaza-ti pielea prin miscari circulare usoare cu pasta obtinuta, timp de doua-trei minute, dupa care spala-te pe fata cu apa calduta si aplica o crema hidratanta.
Pentru a prepara acest exfoliant natural ai nevoie de o lingurita de ulei de masline, o lingurita de zat de cafea si o lingurita de miere. Amesteca toate ingredientele intr-un bol si aplica pasta obtinuta pe fata, in timp ce masezi pielea prin miscari circulare usoare. Daca doresti, poti lasa compozitia sa actioneze in continuare timp de 5-10 minute. La final, spala-te pe fata cu apa calda si aplica o crema hidratanta.
Eficienta acestui scrub este data atat de proprietatile de hidratare si uniformizare a pielii, care se gasesc in miere si in uleiul de masline, cat si de capacitatea zatului de cafea de a curata porii si de a indeparta celulele moarte.
Daca iti place sa prepari masti naturale pentru ten, datorita ingredientelor eficiente si sanatoase, fara chimicale, atunci poti incerca cu incredere aceste retete de masti faciale cu zat de cafea, care iti vor lasa pielea catifelata, luminoasa si proaspata.
O piele catifelata si luminoasa este cel mai bine pus...ЕщёPentru a prepara acest exfoliant natural ai nevoie de o lingurita de ulei de masline, o lingurita de zat de cafea si o lingurita de miere. Amesteca toate ingredientele intr-un bol si aplica pasta obtinuta pe fata, in timp ce masezi pielea prin miscari circulare usoare. Daca doresti, poti lasa compozitia sa actioneze in continuare timp de 5-10 minute. La final, spala-te pe fata cu apa calda si aplica o crema hidratanta.
Eficienta acestui scrub este data atat de proprietatile de hidratare si uniformizare a pielii, care se gasesc in miere si in uleiul de masline, cat si de capacitatea zatului de cafea de a curata porii si de a indeparta celulele moarte.
Daca iti place sa prepari masti naturale pentru ten, datorita ingredientelor eficiente si sanatoase, fara chimicale, atunci poti incerca cu incredere aceste retete de masti faciale cu zat de cafea, care iti vor lasa pielea catifelata, luminoasa si proaspata.
O piele catifelata si luminoasa este cel mai bine pusa in valoare de un machiaj natural si fresh. Poarta accesorii vesele, foarte colorate, care sa sporeasca starea de bine exprimata de corpul si machiajul tau!
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Комментарии 24
Inflamatii intestinale: cercetari preclinice au descoperit ca procianidinele din mere reduc inflamatiile intestinale.
Toxicitatea indusa prin vaccinuri: multe substante naturale, inclusiv laptele matern, reduc reactia imuna produsa de substantele sintetice si asociata cu vaccinurile si adjuvantii acestora. Polifenolii din mar se numara printre aceste substante,acestia impiedica toxina holerei, atunci cand este utilizata ca stimulent imunitar in cadrul vaccinurilor, sa faca atat de multe vatamari ca in cazul opus..
Boala parodontala: stim cu totii senzatia care urmeaza mancatului unui mar – proprietatea astringenta, in care gingiile se simt curate. Aceasta se datoreaza in parte quercetinei, care este gasita in mere, ceai si ceapa, de exemplu. Are proprietati antimicrobiene semnificative. Polifenolul din mere protejeaza si el impotriva distrugerii celulelor ligamentului parodontal asociat cu infectia datorata Porp
...ЕщёInflamatii intestinale: cercetari preclinice au descoperit ca procianidinele din mere reduc inflamatiile intestinale.
Toxicitatea indusa prin vaccinuri: multe substante naturale, inclusiv laptele matern, reduc reactia imuna produsa de substantele sintetice si asociata cu vaccinurile si adjuvantii acestora. Polifenolii din mar se numara printre aceste substante,acestia impiedica toxina holerei, atunci cand este utilizata ca stimulent imunitar in cadrul vaccinurilor, sa faca atat de multe vatamari ca in cazul opus..
Boala parodontala: stim cu totii senzatia care urmeaza mancatului unui mar – proprietatea astringenta, in care gingiile se simt curate. Aceasta se datoreaza in parte quercetinei, care este gasita in mere, ceai si ceapa, de exemplu. Are proprietati antimicrobiene semnificative. Polifenolul din mere protejeaza si el impotriva distrugerii celulelor ligamentului parodontal asociat cu infectia datorata Porphyromonas gingivalis, o bacterie patogena anaeroba.
Produse finale ale glicozilarii avansate (AGE): AGE-urile sunt asociate in principal cu oxidarea zaharurilor din sange. Aceste zaharuri sunt caramelizate cand sunt expuse la oxidanti, si apoi se leaga la structurile celulare, d. ex. Grasimi, proteine, provocand deteriorari. Frunzele de mere au actiune semnificativa anti-AGE, inclusiv vasoconstrictiei asociate cu disfunctia endoteliala indusa de AGE.
Pierderea parului: remarcabil, o procianidina, etichetata B-2, din mere, favorizeaza cresterea parului la modelul celular.
Infectiile streptococice: pectina din mere inhiba sinteza tipurilor A si B de enterotoxine stafilococice, care pot cauza profunde vatamari corporale.
Infectia cu gripa: in urma cu peste 60 de ani, cercetatorii au descoperit ca acei carbohidrati complecsi care compun pectina din mar inhiba capacitatea de infectare a virusului A al gripei din sangele gainii, ca si din ouale inseminate, indicand potentiale proprietati antigripale.
In cele din urma, aceste cercetari asupra merelor indica masura importantei alimentelor integrale pentru sanatatea noastra generala. Merele nu sunt medicamente, mai degraba ele sunt mijloacele prin care medicamentele devin inutile. Printr-o hrana sanatoasa si prin detoxifiere – ambele functii care ne sunt furnizate prin majoritatea fructelor – noi putem preveni si trata boala . Mostenirea noastra evolutionista (confirmata prin teste genetice moderne) indica faptul ca stramosii nostri pre-umani traiau in jungla, unde fructele erau disponibilie pe intreg parcursul anului.
Asta ar explica de fapt de ce nu mai sintetizam vitamina C din glucoza – am fost asa de “rasfatati” de abundenta de fructe disponibile atat de mult timp, incat am renuntat (prin mutatii genetice sau atavism) la capacitatea noastra de ne-o furniza. Plantele si animalele traiesc in simbioza. Din acelasi motiv pentru care plamanii nostri preiau oxigenul si expulzeaza dioxidul de carbon (c
...ЕщёIn cele din urma, aceste cercetari asupra merelor indica masura importantei alimentelor integrale pentru sanatatea noastra generala. Merele nu sunt medicamente, mai degraba ele sunt mijloacele prin care medicamentele devin inutile. Printr-o hrana sanatoasa si prin detoxifiere – ambele functii care ne sunt furnizate prin majoritatea fructelor – noi putem preveni si trata boala . Mostenirea noastra evolutionista (confirmata prin teste genetice moderne) indica faptul ca stramosii nostri pre-umani traiau in jungla, unde fructele erau disponibilie pe intreg parcursul anului.
Asta ar explica de fapt de ce nu mai sintetizam vitamina C din glucoza – am fost asa de “rasfatati” de abundenta de fructe disponibile atat de mult timp, incat am renuntat (prin mutatii genetice sau atavism) la capacitatea noastra de ne-o furniza. Plantele si animalele traiesc in simbioza. Din acelasi motiv pentru care plamanii nostri preiau oxigenul si expulzeaza dioxidul de carbon (care este datator de viata pentru plante), fructele acestor plante furnizeaza o samanta (pe care noi o ajutam sa se raspandeasca) si o pulpa a fructului care sa ne atraga sa o consumam. De aceea fructele sunt o sursa de hrana care este la fel de straveche precum insesi originile omului. Ar putea aceasta sa fie un motiv pentru care merele par capabile de aceste uimitoare vindecari? Poate.
natural nelipsit din rutina de ingrijire a tenului, avand in vedere
numeroasele beneficii pe care acesta le are asupra pielii. Astfel, zatul
poate fi atat un exfoliant excelent, deoarece curata fata de toate
impuritatile, cat si un ingredient de baza al mastilor faciale, cu
ajutorul carora te poti bucura de un ten luminos si catifelat.
zat de cafea pentru fata si beneficiaza de toate avantajele pe care
acest ingredient natural ti le poate oferi.
natural foarte eficient in combaterea ridurilor si a micilor
imperfectiuni ale tenului, de aceea masca cu ou si zat de cafea poate fi remediul ideal daca iti doresti o piele supla, fina si uniforma.
Intr-un bol amesteca trei lingurite de zat de cafea cu albusul de la un
ou, pana obtii o pasta fina. Aplica masca rezultata pe fata, evitand
zona ochilor si las-o sa actioneze in jur de 10 minute, pana simti ca te
strange fata. In timp ce te clatesti pe fata, maseaza-ti usor pielea,
ca sa o cureti de impuritati cu ajutorul zatului.
ar fi incetinirea procesului de imbatranire prematura si a aparitiei
ridurilor, uniformizarea tenului si hidratarea intensiva a acestuia. Din
acest motiv, masca rezultata din combinatia zatului de cafea cu avocado
nu poate fi decat una foarte eficienta si benefica pentru sanatatea si
aspectul pielii.
compozitie cremoasa. Aplica aceasta compozitie pe fata curata, las-o sa
isi faca efectul timp de 20-25 de minute, dupa care indeparteaza-o cu
apa calda.
100 ml de lapte. Este important ca amestecul rezultant sa aiba o
compozitie cremoasa, ca sa nu alunece de pe fata. Asadar, dupa ce obtii o
pasta densa, opreste-te din amestecat si aplica masca pe toata fata.
Las-o apoi sa actioneze timp de amproximativ 20 de minute, dupa care
clateste-te pe fata prin miscari circulare usoare, ca sa ii oferi pielii
o exfoliere profunda. La final aplica o crema cu hidratare intensiva.
Masca cu lapte si zat de cafea iti va lasa fata catifelata,
proaspata si luminoasa. In timp ce zatul curata porii in profunzime,
laptele asigura hidratarea de care pielea are nevoie.
amesteca sase lingurite de zat de cafea cu patru lingurite de ulei de
masline, pana obtii o pasta groasa. Maseaza-ti pielea prin miscari
circulare usoare cu pasta obtinuta, timp de doua-trei minute, dupa care
spala-te pe fata cu apa calduta si aplica o crema hidratanta.
uleiul de masline hraneste pielea, mentinand-o catfielata si luminoasa.
ulei de masline, o lingurita de zat de cafea si o lingurita de miere.
Amesteca toate ingredientele intr-un bol si aplica pasta obtinuta pe
fata, in timp ce masezi pielea prin miscari circulare usoare. Daca
doresti, poti lasa compozitia sa actioneze in continuare timp de 5-10
minute. La final, spala-te pe fata cu apa calda si aplica o crema
hidratanta.
Eficienta acestui scrub este data atat de proprietatile de hidratare si
uniformizare a pielii, care se gasesc in miere si in uleiul de masline,
cat si de capacitatea zatului de cafea de a curata porii si de a
indeparta celulele moarte.
Daca iti place sa prepari masti naturale pentru ten, datorita
ingredientelor eficiente si sanatoase, fara chimicale, atunci poti
incerca cu incredere aceste retete de masti faciale cu zat de cafea, care iti vor lasa pielea catifelata, luminoasa si proaspata.
O piele catifelata si luminoasa este cel mai bine pus...ЕщёPentru a prepara acest exfoliant natural ai nevoie de o lingurita de
ulei de masline, o lingurita de zat de cafea si o lingurita de miere.
Amesteca toate ingredientele intr-un bol si aplica pasta obtinuta pe
fata, in timp ce masezi pielea prin miscari circulare usoare. Daca
doresti, poti lasa compozitia sa actioneze in continuare timp de 5-10
minute. La final, spala-te pe fata cu apa calda si aplica o crema
hidratanta.
Eficienta acestui scrub este data atat de proprietatile de hidratare si
uniformizare a pielii, care se gasesc in miere si in uleiul de masline,
cat si de capacitatea zatului de cafea de a curata porii si de a
indeparta celulele moarte.
Daca iti place sa prepari masti naturale pentru ten, datorita
ingredientelor eficiente si sanatoase, fara chimicale, atunci poti
incerca cu incredere aceste retete de masti faciale cu zat de cafea, care iti vor lasa pielea catifelata, luminoasa si proaspata.
O piele catifelata si luminoasa este cel mai bine pusa in valoare de un
machiaj natural si fresh. Poarta accesorii vesele, foarte colorate, care
sa sporeasca starea de bine exprimata de corpul si machiajul tau!