Предыдущая публикация
У минулому році поціновувачам солодощів припав до смаку тренд на відкриті торти. Такий кулінарний шедевр відмінно вписується в будь-яке свято. Головне, чому варто приділити увагу в цьому разі – зрозуміло, начинка. Вона повинна не просто бути смачною, але і радувати око. Особливою популярністю користуються бісквітні торти з начинками із свіжих лісових ягід, полуниці, вишні, черешні, скибочок карамелізованих яблук, груш і апельсинів.
Замовлення тортів, тістечок та кенді-барів від Кондитерського Дому "Надія" за тел.: 050 339 23 50 http://delikates.if.ua/
https://www.instagram.com/delikatesnadia/ 87 https://www.facebook.com/delikates.nadiya/?fref=ts
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев