з перепелиними яйцями🐣, авокадо🍈 і помідорами 🍅
Це відмінний варіант для ситного сніданку або легкого обіду!👍
СКЛАДОВІ:
150 г кіноа
4 перепелиних яйця
1 авокадо
8 томатів черрі
пучок руколи
кілька гілочок шпинату
сіль і перець за смаком
оливкова олія
1 ч. л. лимонного соку
чорний кунжут
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
✔Перепелині яйця відварюємо 5 хвилин, кіноа заливаемо водою 1:1 і варимо 15 хвилин, потім даємо охолонути.
✔Нарізаємо томати черрі навпіл, очищений авокадо нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком.
✔Змішуємо кіноа з руколою, листочками шпинату і томатами, солимо і перчимо за смаком, заправляємо оливковою олією і перемішуємо. ✔Викладаємо зверху скибочки авокадо і нарізані навпіл яйця, посипаємо чорним кунжутом.
Смачного!😉
#vashdiet #dietologpoltava #poltava #poltavadiet #Вашдиетолог #диетологполтава #полтава
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев