Спецгруппа БКД КАИ "Подросток"

Private group
News FeedTopics 74Photos 202Videos Participants 105
Спецгруппа БКД КАИ "Подросток"
Log in or sign up to view the page
About group
More, Kazan, Russia
Спецгруппа БКД КАИ "Подросток" была создана в 1976 году