Вероника Матвиенко
44 years, Половинное, Russia
Вероника Берх(Матвиенко)
20 years, pos. Polevoye (Nemetskiy Natsional′nyy rayon), Russia
Вера Матвиенко
41 years, g. Kalach-na-Donu (Kalachevskiy rayon), Russia
Вера Матвиенко
34 years, Rostov-on-Don, Russia
Вера Матвиенко
66 years, Rostov-on-Don, Russia