Ольга Колесниченко
g. Kolpino (Sankt-Peterburg g), Russia
Ольга Колесниченко
40 years, g. Shebekino (Shebekinskiy rayon), Russia
Ольга Колесниченко
43 years, pos. Kharp (Priural′skiy rayon), Russia
Ольга Колесниченко
63 years, s. Mechetnoye (Sovetskiy rayon), Russia
Ольга Колесниченко
32 years, Blagoveshchensk, Russia
Ольга Колесниченко
56 years, с.Талдан, Russia