Клавдия Сорокина
g. Cheremkhovo (Irkutskaya oblast′), Russia
Клавдия Сорокина
35 years, g. Plast (Plastovskiy rayon), Russia
клавдия сорокина
43 years, g. Volokolamsk (Volokolamskiy rayon), Russia
Клавдия Агапова (Сорокина)
g. Buguruslan (Buguruslanskiy rayon), Russia
Клавдия Кузина( Сорокина)
67 years, g. Gorokhovets (Gorokhovetskiy rayon), Russia