⠀
Что надо:
⠀
Тонкий лаваш — 1 упаковка
Плавленый сыр — 200 г
Сыр «Белая река» — 200 г
Колбаса — 250 г
Помидоры — 200 г
Чеснок — 1 зубчик
Укроп — 50 г
Яйца — 2 шт.
Мука — 1,5 ч. л.
⠀
Что делать:
⠀
1. Нарежьте колбасу, помидоры и сыр «Белая река». Мелко порубите укроп. Измельчите чеснок.
2. Разрежьте лаваш на несколько квадратов. Смажьте один лист лаваша плавленым сыром. Затем возьмите немного укропа, чеснока, колбасы, сыра «Белая река», помидоров и распределите на этом листе. Накройте первый слой начинки другим листом лаваша.
3. Повторите все манипуляции еще раз, выложив второй слой закуски из тех же ингредиентов.
4. Выложите еще один слой закуски, используя те же ингредиенты. Завершите приготовление блюда, накрыв третий слой лавашем. Предварительно смажьте его плавленым сыром.
5. Нарежьте слоеную закуску на несколько прямоугольников.
6. Взбейте в глубокой миске яйцо, добавив немного муки. Обмакните каждый кусочек закуски в яичную смесь и обжарьте на сковороде с двух сторон.
7. Подавайте пикантную закуску с греческим йогуртом или со сметаной «Белая река».
⠀
Приятного аппетита!
—————
Каттама закүскөсү
⠀
Эмне керек:
⠀
Жука каттама - 1 упаковка
"Плавленный сыр" - 200г
"Белая река" сыры - 200г
Колбаса - 250г
Помидор - 200г
Сарымсак - 1 тиш
Укроп - 50г
Жумуртка - 2 даана
Ун - 1,5 ч.к.
⠀
Эмне кылуу керек:
⠀
1. Колбасаны, помидорду жана "Белая река" сырын кесип. Укропту жана сарымсакты майдалап.
2. Каттаманы үч төрт төрт бурчтукка бөлүп. Каттаманын бир бетин "Плавленный сыр" менен майлап. Андан кийин бир аздан укропту, сарымсакты, колбасаны, помидорду алып бир төрт бурчтук каттамга салабыз. Үстүн башка каттама менен жабабыз.
3. Баардыгын дагы бир жолу кайталап, үстүн дагы жабабыз. ( жалпы 3 жолу)
4. Болуп чыккан закускөнү төрт бурчтук кылып кесүү керек.
6. Жумурткага бир аз ун кошуп чалуу керек жана ага малып эки бетинен курууйбуз.
7. Даяр болгон закүскөбүздү "Белая река" каймагы менен беребиз.
⠀
Тамагыңыз татту болсун!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы посмотреть больше фото, видео и найти новых друзей.
Нет комментариев