Nu există multe lucruri în lume care să fie veșnice. La urma urmei, aurul bijuterii valoroase, haine fine, mașini și case scumpe - toate acestea sunt valori false și temporare. În timp, se depreciază, se descompun, se deteriorează și nu mai sunt la modă.
Dar, dintre valorile eterne, adevărate, se pot numi trei lucruri. Este credință, iubire și prietenie. « Un prieten adevărat este cea mai mare comoară», « un prieten adevărat este cunoscut în necazuri„- cât de des auzim aceste proverbe, dar cât de rar ne gândim la sensul lor real.
Este foarte dificil de găsit în timpul de astăzi prieten adevărat... Da, fiecare dintre noi are mulți prieteni pe care îi numesc fluturi zboară-noapte. Sunt gat
Кабачковые кексы
Кабачковые кексы — это блюдо сразу стало любимым в моей семье. Считаю его больше закуской, чем вторым блюдом, хотя можно подать и на гарнир.
Ингредиенты:
кабачки — 300 г
мука — 2/3 стакана
яйца — 2 шт.
разрыхлитель — 1,5 ч.л.
сахар — 1-1,5 ч.л.
копченая колбаса — 100 г.
соль, специи.
Приготовление:
Кабачок очистить от шкурки (если надо), натереть на крупной терке, посолить-перемешать и оставить в друшлаге, чтобы стекла жидкость, хорошо отжать.
Смешать муку, яйца, разрыхлитель, сахара, добавить кабачок, перемешать.
В тесто добавить мелкопорезанной копченой колбаски.
Подготовить формочки, уложить тесто. Я пеку в силиконовой форме для кексов.
Выпекать при 210-215 градусов