наше село-СОРОКИНО!!!

Private group
News FeedTopics 3Photos 69Videos Participants 154
наше село-СОРОКИНО!!!
Log in or sign up to view the page
About group
Travel & Tourism, g. Staryy Oskol (Starooskol′skiy rayon), Russia
жители села Сорокино СТАРООСКОЛЬСКОГО РАЙОНА- ПРИСОЕДЕНЯЙТЕСЬ!!!