Симпатичное блюдо. Вкусное и сытное😘👌 Ингредиенты: Картофель - 700 гр. Сливочное масло - 70 гр. Яйцо - 1 шт. Сыр - 200 гр. Соль Фарш - 500 гр. Лук репчатый - 1 шт. Соль Перец черный молотый Помидор - 1 шт. Растительное масло
ՄՐՋՆԱԲՈՒՅՆ -3 հատ ձու, 1 բաժակ շաքարավազ, 100գր․ կարագ, 1 սուրճի բաժակ գոլ կաթ, 1 թ․գ․ սոդա և այնքան ալյուր, որ ստացվի պինդ խմոր։Բաժանել 2 գնդի, գնդերը սառեցնել, հետո խմորը ալյուրոտելով անցկացնել քերիչով, հետո լցնել մաղի մեջ, մաղել ալյուրը,իսկ խմորի քերուկները եփել (խարկել) ջեռոցում։Պետք է ժամանակ առ ժամանակ հանել ջեռոցից և խառնել,որպեսզի մանր հատիկներ լինեն։Եփել մինչև վարդագունի։Հատիկները սառելուց հետո վրան լցնել կրեմը և ձևավորել ըստ ճաշակի։ Կրեմ - 150գր․ կարագ, 1 տուփ եփած խտացրած կաթ, 3 ճ․գ․
Show more
էսկիմո տորթ--- ա) 4 ձվի դեղնուց, 1բաժակ շաքարավազ, 7 ճաշի գդալ կաթ, 3 ճաշի գդալ թթվասեր կամ մածուն, 1 թեյի գդալ սոդա: Ամբողջը խառնել իրար, միքսերով հարել: բ) 4 ձվի սպիտակուցը լավ հարել մինչև փրփրելը,ապա աստիճանաբար , շարունակելով հարելը ավելացնել 0,5բաժակ շաքարավազ: Դեղնուցային զանգվածը զգուշորեն ավելացնել պատրաստի բիզեին: Ապա ավելացնել 1 բաժակ կտրատած ընկույզ, 1,5 բաժակ ալյուր,զգուշորեն խառնել:Ստացվում է ջրիկ խմոր,լցնել այս զանգվածը նախօրոք յուղոտած և ալյուրոտած խոր տարրայի մեջ ( որով պետք է թխվի) և թխել միջին ջերմաստիճանում: Տորթի երեսին հաստ շերտով քսել կրեմը:Վրան զգուշորեն քսել գլազուրը: ԿՐԵՄԸ--1 հատ ձու,1բաժակ շաքարավազ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, 1,5 բաժակ կաթ,, խառնել իրար, եփել, սառեցնել,առանձին հարել 200 գր կարագը և ավելացնել զանգվածին---- ԳԼԱԶՈՒՐ---0,5բաժակ շաքարավազ, 3 ճաշի գդալ կակաո, 0,5բաժակ կաթ, 100 գր կարագ----Կաթը,պեսոկև ու կակաոն խառնել իրար, եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև բարձրանալը---- վերցնել կրակից ավելացնել կարասգը--- Խառնել մինչև կարագը հալվի և լցնել տորթի վրա----
ALINA--- T
16 Apr 2019
  • 1
Вос Шах А
16 Apr 2019
  • 1
BELLA PIPOYAN
16 Apr 2019
  • 0
Лиана Товмасян
  • 0
Kristina 33
16 Apr 2019
  • 0
SS MS
17 Apr 2019
  • 0
Рузанна Малхасян
17 Apr 2019
Иск какаои масин морацелее
  • 2
SOSE AGABABYAN
17 Apr 2019
  • 0
LILIT ARTUR MKOYANER
  • 1
A - H
20 Apr 2019
  • 0
OHAN SAQANYAN LAMARA AGHAJANYAN
20 Apr 2019
  • 0
Естер Григорян
  • 0
Log in or sign up to add a comment