#belkoutest ՏՈՐԹ «ՇՈԿՈ -ԴՐԱԽՏ»... Ձու-2 հատ Շաքարավազ- 1 բաժակ Կեֆիր- 300 մլ Բուսայուղ - 35 մլ Կակաո - 2 ճաշի գդալ Սոդա - 1 թեյի գդալ Ալյուր - 2 թեյի բաժակ Վանիլին - կես թեյի գդալ Աղ - 1 պտղունց.. ԿՐԵՄ: 1 տուփ խտացրած կաթ 250 գր -կարագ Վանիլին...ըստ համի Շոկոլադե քերուկ.... վրան ցանելու համար... Ձուն աղը և շաքարավազը միասին հարել.... Կեֆիրի մեջ ավելացնել սոդան և սպասել որ փրփրի... Ձվիև շաքարավազի խառնուրդին ավելացնել բուսայուղը և հարել...ավելացնել կեֆիրը և նորից հարել...Որից հետո ավելացնել մաղած
Жареные пирожки Молоко 400 мл Мука ~ 550 гр Дрожжи 1 ч. л Соль 2 ч. л Растительное масло 4-5 ст. л Начинка: Картофельное пюре с обжаренным луком и укропом Приготовление: В тёплое молоко добавить дрожжи, соль, перемешать, просеять муку (примерно 150 гр), убрать опару в тёплое место на 10 минут, чтоб дрожжи начали действовать. Затем в опару просеять оставшуюся муку и замесить мягкое тесто, добавить растительное масло и вымешивать тесто ещё 3-5 минут. Накрыть крышкой и дать те
#belkoutest Հետաքրքիր և համեղ այսպիսի մի կերակրատեսակ !!!-- Կարտոֆիլը մաքրում ենք կեղևից , լվանում, չորացնում և корейский գազարի գործիքով (օգտագործելով 3-4 հատ) ստանում բարակ շերտեր--- Լցնում ենք ամանի մեջ, վրան ավելացնում 1-2 հատ ձու և 3-4 ճաշի գդալ աղացած պաքսիմատ, աղ և սև պղպեղ--- մասսան խառնում ենք և տապակում ձեթ լցրած թավայի մեջ----երկու կողմից----Կարտոֆիլի շերտերը տեղափոխում ենք մատուցվող ափսեի մեջ վրան վարդի տեսքով շարում կիսալուսնաձև կտրատված պոմիդորի շերտերը, մեջտեղի մասում դնում նախօրո
#belkoutest ՏՈՐԹ "ՍԿՅՈՒՌԻԿ" 250 գրամ կարագ 1,5 բաժակ շաքարավազ 4 հատ ձու 1 ճաշի գդալ քացախ 0,5 թեյի գդալ սոդա 4 ճաշի գդալ մածուն 3 ճաշի գդալ կակաո 1 բաժակ բոված ու աղացած պնդուկ կամ ընկույզ /ես ընկույզ եմ օգտագործել/ 2 - 2,5 բաժակ ալյուր ԿՐԵՄ: 1 բաժակ կաթ 2 ճաշի գդալ ալյուր 1 բաժակ շաքարավազ 250 գրամ կարագ... Կես թեյի գդալ վանիլին... Կարագն ու շաքարավազը լավ հարել,մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը, ավելացնել քացախի մեջ լուծված սոդան, մածունը կակաոն և ալյուրը...Հարել.....Լցնել յուղաթուղթ դրված կլոր ֆորմայի
Համեղ աղցան.........հեշտ և արագ.. 😀👍👇👇👇👇 . Հազար/մարոլ/- կես կապ Տավարի խաշած միս -300 գրամ Գազար-1 հատ Կանաչ սոխ- մի քանի ճյուղ Աղ... սև պղպեղ Ձեթ-1 ճաշի գդալ Ազնվամորի /մալինա/ - 1 ճաշի գդալ Կտրատել....խառնել իրար...համեմել և մատուցել Բարի ախորժակ...
ԿԻևՅԱՆ ՏՈՐԹ.....Торт Киевский Кара Д П ԽՄՈՐԸ : 8 ձվի դեղնուց , 2 բաժակ շաքարավազ , 2 բաժակ թթվասեր ,1թեյի գդալ սոդա , 1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ , 100գրամ կարագ և 2,5-3 բաժակ ալյուր . Խմորը բաժանում ենք երկու հավասար մասի ու թխում 2 կորժ... Բեզե: Ուրեմն մեջտեղի բեզեն ու տորթը զարդարելու բեզեն պատրաստում ենք առանձին.. 4 ձվի սպիտակուց , 1 բաժակ շաքարավազ, մի պտղունց լիմոնի աղ... .Թխում ենք բեզեն կորժի չափով 120 աստիճանի տակ 1 ժամ 15 րոպեից -- 1,5 ժամ . Նորից 4 ձվի սպիտակուց , 1բաժակ շաքարավազ մ
ԲԵԶԵ- ից ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ ԵՆՔ ԱՅՍՊԻՍԻ ՁՄԵՌ-ՊԱՊԻԿՆԵՐ ՈՒ ՆՎԻՐՈՒՄ ԲՈԼՈՐԻՆ😀😀😀👍✌️ նայեք տեսանյութը....👇👇👇 https://www.youtube.com/watch?v=vodK4Ap38gY
ՄԵՐ ԱՎԱՆԴԱԿԱՆ ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽԱՌԸ ԹԹՈՒՆ.....😋 😋 😋 👍 ✌ https://ok.ru/group53878268624994/album/53878277079138/883563563874
Հավի մսով և լոլիկներով անչափ համեղ խորոված Բաղադրիչներ հավի փափկամիս - 900 գր լոլիկ չերրի - 300 գր Մարինադի համար՝ մեղր - 1 թ/գդ կետչուպ - 50 գր մանանեխ - 1 թ/գդ սոյայի սոուս - 1 ճ/գդ աղ - 1 թ/գդ Պատրաստման եղանակ Հավի փափկամիսը լվանում ենք, չորացնում և խորանարդաձև կտրատում։ Միսը լցնում ենք ամանի մեջ։Պատրաստում ենք մարինադը։ Ամանի մեջ ենք լցնում կետչուպը, մանանեխը, մեղրը, աղը և սոյայի սոուսը։Մարինադը լցնում ենք մսի վրա և լավ խառնում ենք։ 2 ժամով զով տեղ ենք դնում, որպեսզի միսը մարինացվի։Միս
ԿԵՂԾ ՀԱՎԻ ՏՈՏԻԿՆԵՐ ... Բաղադրիչներ՝ 250 գրամ ալյուր, կեֆիր՝ 0,75 բաժակից — 1 բաժակ, սոդա 1/2 թեյի գդալ, դանակի ծայրով աղ, 500 գրամ հավի մսի ֆարշ (+1 սոխ, աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի), 1 տուփ աղի ձողիկ, տապակելու համար բուսական յուղ։ Պատրաստումը Հունցում ենք խմոր կեֆիրից, սոդայից, աղից և ալյուրից։ Խմորը պետք է լինի փափուկ և չընկնի ձեռքի միջից։ Բացում ենք խմորը 1մմ հաստությամբ և 3սմ լայնությամբ շերտերի ենք բաժանում։ Ֆարշը լավ խառնում ենք, որպեսզի այն լավ կպնի։ Այժմ վերցնում ենք աղի ձողիկները, ֆա
Show more
Փխրուն թխվածքաբլիթ Բաղադրիչներ կարագ - 227 գր շաքարի փոշի - 1/2 ճ/գդ վանիլին - 10 գր ալյուր - 1,5 բաժակ օսլա (крахмал) - 1/3 բաժակ Պատրաստման եղանակ Կարագը լցնում ենք ամանի մեջ, ավելացնում շաքարի փոշին և հարիչով մեծ արագությամբ հարում ենք, որպեսզի ստանանք փքուն զանգված: Ավելացնում ենք վանիլինը, լցնում օսլան ու կես բաժակ ալյուրը և լավ հարում ենք: Լցնում ենք մնացած ալյուրն ու խառնում մինչև համասեռ դառնալը: Սկզբում խառնում ենք գդալով, հետո՝ ձեռքով: Ահա այսպիսի փափուկ խմոր է ստացվում: պարկի մեջ և դնում աստղիկ գլխադիրը: Խմորը ճզմում ենք տապակի վրա՝ միմյանցից 2 սմ հեռավորության վրա: Ջեռոցը տաքացնում ենք 180 աստիճան ու թխում 20-25 րոպե, մինչև եզրերը սկսեն կարմրել: Ստացվում է 20-30 հատ թխվածքաբլիթ: Հովացնում ենք ու մատուցում: