ու հետաքրքիր ուտեստ ......
Դդմիկի պատրաստման ևս մեկ Համեղ տարբերակ...
Մեր տան անդամներին դուր եկավ..
.Դուք էլ փորձեք... գուցե ձեզ նույնպես դուր գա...
Եվ այսպես մեզ անհրաժեշտ է
Դդմիկ- 2 հատ
Աղ և սև աղացած պղպեղ- մեկական թեյի գդալ
Կարմիր աղացած պղպեղ- 1 թեյի գդալ
Պանիր/քերած/- 100 գրամ
Ձու-3-4 հատ
Չորացրած ռեհան-1 ճաշի գդալ
Պաքսիմատ- 100 գրամ
Ալյուր-50 գրամ
Թարմ համեմ- /կտրտած/-2 ճաշի գդալ
Ձեթ տապակման համար...
Պատրաստման ձևը...
Դդմիկները լվանալ... չորացնել ...կտրել բարակ շերտերով... Վրան աղ սև պղպեղ ցանել... խառնել և այդպես թողնել որ մնա 20 րոպե:
Որից հետո
Ալյուրը խառնել պաքսիմատի հետ և երկու կողմից դդմիկի շերտերը թաթախել այդ խարնուրդի մեջ...
Որից հետո..
Առանձին ամանի մեջ լցնել քերած պանիրը, աղացած կարմիր պղպեղը, չորացրած ռեհանը, կտրտած թարմ համեմը և հարած ձվերը... Այս ամենը խառնել իրար ...և պաքսիմատի ու ալյուրի խառնուրդով պատված դդմիկի շերտերը պատել հիմա արդեն ձվա-պանրային խառնուրդով: Որից հետո տապակել ձեթի մեջ մոտ 5-7 րոպե երկու կողմից մինչև ոսկեգունելը..
.Փորձեք .... համեղ էր..
.Բարի ախորժակ...
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2
Ингредиенты
Кабачок-2 шт
Яйца- 3 шт
Мука -50 гр
Зелень - нарезанная кинза..2 ст.л.
Сушен. /базилик.реган/- 1 ст.л.
Соль -1 ч.л,
Черный перец-1 ч.л,
Красный молотый перец-1 ч.л
Сыр тертый-100 гр
Панировочные Сухари-100 гр
Масло для жарки-
Как приготовить
Нарезать кабачки толщиной 3 мм. Посолить и поперчить и отставит в сторону на 20 минут.
В одну тарелку насыпать сухари и муку... А в другую разбить яйца, потереть сыр, добавить мелко порезанную кинзу и суш. базилик... красный и черный перец... и соль.
Обвалять кабачки сначала в смеси Мука, сухари , потом в яйце с сыром. Затем обжарить в масле с двух сторон до золотистости.